Bug Reports


Topic Replies Activity
About the Bug Reports category 2 April 2, 2018
Background layer breaks transparency in GIF export 6 January 17, 2020
Rotating is causing distortion to the sprite 8 January 15, 2020
The mask "color" do not work with "lock alpha" and "alphacompositing" 3 January 14, 2020
Tile mode glitch 6 January 13, 2020
Square brush isn't working correctly 3 January 13, 2020
Lasso tool bug while zooming 4 January 9, 2020
Script function Palette:setColor ignores alpha 2 January 8, 2020
Post interaction lag 1 January 8, 2020
Inks not working properly 4 January 2, 2020
Export Sprite Strip as single images 3 December 22, 2019
Wrong "frame" values in JSON 1 December 18, 2019
Palette altered when loading/saving in .gif format 3 December 15, 2019
Batched mode causes bug in cli/script export 1 December 13, 2019
Grid for New Documents 12 December 6, 2019
Font won't show up in list 4 December 4, 2019
Grid size for New Documents not applied 6 December 4, 2019
Consistent Crashing When Deleting Loop Tag 4 November 23, 2019
Export Sprite Sheet Saving Into Two Files 3 November 20, 2019
JSON missing empty frame meta (duration needed) 2 November 19, 2019
I've got a weird glitch 2 November 10, 2019
Foreground and background color options on saved brushes don't seem to work consistently? 2 November 3, 2019
Error with reference layers (1.2.15) 2 October 31, 2019
Convolution matrix applies to all layers instead of one 3 October 31, 2019
Marquee Tool Glitch 1 October 31, 2019
Cannot open Aseprite on macOS Catalina 2 October 22, 2019
Cyrillic font on MacOS 2 October 16, 2019
Bug - using erase causes secondary color to be applied 1 October 16, 2019
Bug - MacOS - Cursor Stuck near bottom after selecting and scrolling down 1 October 1, 2019
Cannot save using Aseprite on Fedora (Steam version) 3 September 27, 2019